محققان ايتاليايي مصرف دستكم روزي يك سيب را با كاهش قابل ملاحظه خطر ايجاد تومورهاي سرطاني در ريه، روده، دهان، دستگاه گوارش و سينه مرتبط ميدانند. به گزارش ديلي ميل، محققيان دانشگاه پروجا در ايتاليا با...
محققان ايتاليايي مصرف دستكم روزي يك سيب را با كاهش قابل ملاحظه خطر ايجاد تومورهاي سرطاني در ريه، روده، دهان، دستگاه گوارش و سينه مرتبط ميدانند. به گزارش ديلي ميل، محققيان دانشگاه پروجا در ايتاليا با...
عوارض جانبي و سرطانزايي هورمونهاي شيميايي كه در چند دهه گذشته مناسبترين روش درمان اختلالات هورموني زنان بودهاند باعث كاهش مصرف و بسيار محتاطانه آنها شده و متخصصين را بر آن داشت تا مطالعات خود...
بسياري از مردم در پاييز شروع به مصرف بيرويه و افراطي قرصهاي ويتامين با هدف تقويت سيستم ايمني بدن خود ميكنند كه اقدامي نامناسب است. به گزارش راشين تايمز، يك مطالعه جديد توسط محققان دانشگاه كلرادوي...
نتايج مطالعه اخير نشان ميدهد؛ پروتئين موجود در شير موسوم به «لاكتوفرين» ميتواند موجب تسكين عوارض جانبي شيمي درمان شود. حس بويايي و ساير درمانهاي سرطان ميتواند موجب نابودي جوانههاي زبان و حس بوبايي شود...
خطر مرگ ناشی از سرطان دهان، در افرادی که بیش از 4 فنجان قهوه در روز می نوشند، یک دوم افرادی است که گاه گاهی قهوه می نوشند و یا اصلا از این نوشیدنی استفاده...
معاون پژوهشي مركز تحقيقات سرطان ايران با توصيه در مورد كنترل مصرف نمك گفت: مصرف زياد اين ماده غذايي مي تواند تأثيرات منفي بر سلامتي افراد داشته باشد و سبب ابتلاي آنان به برخي بيمار...
طبق مطالعه جديد محققان، ارتباط احتمالي بين سرطان و نوشيدني هاي شيرين شده با قند به عواملي نظير سن، موقعيت اجتماعي – اقتصادي و سابقه خانوادگي ابتلا به سرطان هم ارتباط دارد.محققان دانشگاه ايالتي لوئيزيانا...
دکتر استفان مک با بسیاری از بیماران سرطانی غیر معمول رفتار برخورد می کند. ایشان قبل از پاک کردن بدن بیماران به وسیله انرژی خورشیدی، به شفای بیماری بیماران در بدن علیه مریضی باوردارند. متن...