دانستنی های سرطان

تغذیه

  • عوارض جانبي و سرطان‌زايي هورمون‌هاي شيميايي كه در چند دهه گذشته مناسبترين روش درمان اختلالات هورموني زنان بوده‌اند باعث كاهش مصرف و بسيار محتاطانه آنها شده و متخصصين را بر آن داشت تا مطالعات خود...

    28 خرداد 98 ادامه مطلب
  • نتايج مطالعه اخير نشان مي‌دهد؛ پروتئين موجود در شير موسوم به «لاكتوفرين» مي‌تواند موجب تسكين عوارض جانبي شيمي درمان شود. حس بويايي و ساير درمان‌هاي سرطان مي‌تواند موجب نابودي جوانه‌هاي زبان و حس بوبايي شود...

    25 خرداد 98 ادامه مطلب
  • خطر مرگ ناشی از سرطان دهان، در افرادی که بیش از 4 فنجان قهوه در روز می نوشند، یک دوم افرادی است که گاه گاهی قهوه می نوشند و یا اصلا از این نوشیدنی استفاده...

    12 بهمن 95 ادامه مطلب
  • معاون پژوهشي مركز تحقيقات سرطان ايران با توصيه در مورد كنترل مصرف نمك گفت: مصرف زياد اين ماده غذايي مي تواند تأثيرات منفي بر سلامتي افراد داشته باشد و سبب ابتلاي آنان به برخي بيمار...

    12 بهمن 95 ادامه مطلب
  • طبق مطالعه جديد محققان، ارتباط احتمالي بين سرطان و نوشيدني هاي شيرين شده با قند به عواملي نظير سن، موقعيت اجتماعي – اقتصادي و سابقه خانوادگي ابتلا به سرطان هم ارتباط دارد.محققان دانشگاه ايالتي لوئيزيانا...

    12 بهمن 95 ادامه مطلب
  • دکتر استفان مک با بسیاری از بیماران سرطانی غیر معمول رفتار برخورد می کند. ایشان قبل از پاک کردن بدن بیماران به وسیله انرژی خورشیدی، به شفای بیماری بیماران در بدن علیه مریضی باوردارند. متن...

    5 اسفند 94 ادامه مطلب

مجله دانستنیهای سرطان